Lunea recomand bloguri (7)

Salutare din nou,

Sunt grabit, e aproape ora 23 si trece ziua, asa ca trec repede la frumoasele blogguri.

1. Blogul cu care incep review-ul de azi este unul muzical. Bine, unii nu l-ar vedea chiar blog, l-ar vedea mai mult site. Noroc ca avem cate ceva despre autoare (inclusiv o poza d-a ei), altfel am fi zis ca e site. O bila neagra este ca lipseste blogroll-ul. SI inca una e legata de tema, care mi se pare greoaie. Oricum, inteleg ca e la inceput(tocmai a fost re-lansat), deci avem sperante de mai bine.
Altfel, e un blog destul de informat, scris binisor, deci sperante de mai bine chiar sunt.
Ca si recomandare de articol dau articolul care anunta un nou inceput al blogului. Ii urez succes.

2. Continui cu PAGINI DE VIATA , unde senzatia e aceeasi: pare ca sunt pe un site si nu pe un blog. Tema necesita schimbari urgente (pe langa alte defecte, e si prea albA), asta-i clar. Despre autor nu prea aflam mare lucru, noroc ca ni se dau trimiteri catre facebook , twitter si chiar hi5. Blogroll are (deci bila alba). Pacat ca acele categorii multe din dreapta dau un aspect urat. Ar putea fi puse intr-un scroll sa fie mai estetice.
Temele abordate sunt diverse, dar abunda cele sportive. Si cand zic sportive nu zic doar fotbal. Deci avem(am) ce citi.
Ca si recomandare dau articolul intitulat CAINE RAU . Cine e din zona(Ploiesti se pare) poate-l si recunoaste.

3. Continui cu o surpriza placuta si anumme blogul lui Zhao (copil de lego nebarbierit). Desi adresa blogului ii sperie pe unii (care gandesc ceva de genul: DE CE AS LECTURA BLOGUL UNUI DROGAT), altfel nu e nimic rau prin el. E chiar bine scris, bine facut, bine ingrijit.
Iar temele sunt diverse. Ce mi-a atras atentia a fost articolul despre 11 septembrie, care continua niste teorii ale conspiratiei in care tind sa cred din ce in ce mai mult. Si nu doar acest articol merita citit.

4. Pen-ultimul blog al acestei zile(seri de fapt) este unul cu o PERSONALITATE AUTENTICA . Nu zic eu, zice chiar in titlu. Si asta e in categoria bloguri care-mi plac. Si pe care probabil trebuia sa le prezint mai demult. Si dintre cele de pana acum e primul care ma contine in blogroll. Dupa ce am zis despre primele 2, slabe sanse sa apar la ele, asa ca ma multumesc cu ce am.
Tema e bunicica(mergea mai colorata), dar ma multumesc cu ce am. Nu tuturor le plac culorile.
Iar singurul meu regret este ca autoarea(e o ea) nu ne zice mai nimic despre propria persoana. Pacat, m-a facut curios la cat de bine scrie.
SI dau un singur exemplu: articolul care a participat la concursul MOSTWANTEDBLOG. Si pe care l-am votat eu. Merita citit! (apropo, tipa e o fana a blogului meu, deci merita aplauze si pentru asta 😀 )

5. Inchei in forta cu blogul unei pustoaice de … scoala generala, un blog cu … UN STROP DE CULOARE . Iar daca la precedentele criticam ca e prea mult alb, aici da, am culoare din belsug. Un albastru placut din belsug. Ceea ce e firesc, doar nu ar fi denumit cineva blogul asa si sa-l fi facut cu … NON-CULORI. Daca e culoare, pai culoare sa fie!
Iar dupa stil nu v-ati prinde ca tipa e in generala. Pe bune, cand ma gandesc ce (putina) minte aveam eu in generala… Doamne! Sa am grija d-un blog? Abia daca aveam grija de mine :))
Ca si exemplu de articol dau pe cel mai recent. Unul de iubire. Felicitari inca o data tinerei bloggerite. Si anunt ca pe acest blog am scris un guest-post(habar n-am la ce ora va aparea), dar si ea a scris unul la mine (va aparea la ora 16:30). Asa ca ramaneti aproape!

Gata, era sa se faca 00 si sa nu termin articolul 🙂

Salutari blogosferice tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s