Ma bloggarizez pe zi ce trece…

Salutare din nou,

Pentru cine nu stie, sunt inca student. Cum probabil voi fi toata viata. Iar azi de dimineata avusai examen. Cica proprietate intelectuala. Daca-l pic p-asta e nota proasta pentru bloggerul din mine. O sa fiu susceptibil de plagiat. „P-asta il doare in cur de proprietatea intelectuala…a dovedit-o si la facultate”.

Si nu intamplator fac comparatii. Pentru ca din ce in ce mai mult viata mea inseamna blogul. Si pe bune. Eram azi la examen si in loc sa-mi storc neuronul sa scriu acolo, mie-mi veneau in minte posibile articole pentru blog. Si pe bune: mi-a venit un articol in minte(inca ma gandesc daca sa-l scriu diseara sau sa-l scriu la altu’, ca guest). Dar tot atunci m-am gandit si la acest articol. Ba, da bloggingul e singura chestie pe care o am in cap? Si cand te gandesti ca eram la examen. Iar la drept sunt anul 4, adica am licenta si alte alea…

Si continui sa ma intreb, cum am mai facut-o deja : e de rau sau e de bine?

Salutari blogosferice tuturor!

3 comentarii

  1. E de bine dacă vrei să faci ceva cu blogul, să mergi mai departe, ca să zic așa. La fel e și în jurnalism. Dacă vezi în fiecare întâmplare direct știrea, atunci ești jurnalist. Sper că m-am făcut înțeles.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s