La adidasi … iarna nu-i ca vara!

Salutare din nou,

Sunt unele persoane care, indiferent de anotimp, poarta adidasi .Adidasi nike (unii zic ca ar suna urat, dar in limbajul comun asa se zice) ori alta marca, nu conteaza. Adidasi sa fie.

Daca pe vremuri fetelor le era interzis sa poarte asa ceva, acum a devenit o obisnuinta. Si paradoxal, vedem fete imbracate sexy, cu fusta, cu ciorapi, pe care le asorteaza la celebrele incaltari. Unii nu sunt de acord cu asta, altii considera a fi sexy.

La baieti lucrurile stau altfel, dar nu foarte diferit. Daca porti pantofi te imbraci batraneste, asa ca pune vere niste adidasi in picioare. Vara daca esti vazut cu sandale e clar ca nu vei scapa de apelativul PENSIONAR. Poarta adidasi, sunt tineresti.

Ca si culori, se poarta cam orice. In general la moda sunt cei albi, urmati indeaproape de aia negri. Mie personal nu-mi plac cei albi. Prefer totusi o culoare anti-jeg, un negru in general. Nu cred sa fi avut foarte multe perechi de adidasi albi. Alte culori nici atat. Desi parca ma tenteaza unii excentrici, mov, verde, ceva tipator, ca pentru sufletul meu.

Mai nou este la moda sa cumperi adidasi online. Sunt mai ieftini si scutesti efortul de a te duce in magazin sa pierzi timpul. Daca nu-s buni ii schimbi, dar iei un numar mai mare si scapi de grija. Oricum e bine sa fie lejeri.

Si astia-s utili si din alt motiv. Am auzit pe cineva intrebandu-se cum se poate sa probeze toti „nespalatii” pantofii (la modul general). Ca ar trebui dezinfectati cumva daca cineva i-a pus in picior, fie si pentru cateva minute. Daca-i luati de pe net sansele sa patiti asa ceva sunt nule.

Daca nu-s buni? Simplu: aveti dreptul sa-i dati inapoi si sa va luati banii.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s