Tarkovski in 2012. La Bucuresti

Nu dau mai multe detalii, va zic doar locatia si ora: ora 17:30, azi, Cinemateca Eforie(pe strada Eforie). Mai multe detalii AICI. Daca veniti dati un semn, ma gasiti acolo. Maine joi nu stiu daca ajung, azi sigur ajung.

Salutari STUDENTESTI tuturor!

Anunțuri

Posted on 5 Decembrie 2012, in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Domn’ Doctor…m-ai omorat !Tarkovscy { taica-su a fost scriitor….poet rus } imi aduce aminte de ” Andrei Rubliov ” insa, te pot asigura ca exista si regizori rusi ce …dupa ’90 au facut niste filme la care Tarkovsky nu se putea gandi …nici macar in gluma sau …insomn ! Am descoperit niste site-uri ce gazduiesc si …filme rusesti, din punctul meu de vedere ….infinit mai ADEVARATE decat filmele lui Trkovsky . „Hotul ” { The Thief} este …doar unul dintre ele si { crede-ma } este EXCELENT , ai de clase de la distanta lui Tarkovsky . Una peste alta…acolo , la Cinemateca sala „Eforie” { Doamne cat de aproape era de….Serviciul Securitatii Statului!} vor fi mai putini cinefili pasionati , mai putini iubitori de film de buna calitate cat…snobi, adica tipi pentru care ceva gen Tarkovski reprezinta o culme a culturii : n-ai vazut …” Andrei Rubliov” spre exemplu…nu existi . In ceea ce ma priveste n-am mai intrat intr-o sala de cinematograf de prin ’90 { si atunci intram …asa d’al dracului deoarece …se tot facea vorbire la TVR….Libera { inca } ca ar fi posibil ca niste rauvoitori sa arunce sala in aer ….cioace evident } deoarece eram mai fericit la mine in sufragerie langa VHS-ul meu si in compania casetelor pe care imediat dupa { dar si inainte } le achizitionam in draci .Am in casa peste 500 de filme { stiu ca-s putine dar….nimeni nu-i perfect } acum evident pe DVD si multe te asigur ca …nici macar nu le-am vizionat .Mai ales de cand am descoperit { in urma cu vreo doi ani….internetul . Ce te rog insa, nu uita sa faci o postare , un comentariu eventual despre evenimentul in sine . ASTA chiar ca ma intereseaza. Oameni , pareri, atmosfera…ma rog ….te descurci matale …doar esti DOCTOR .Si bine ca mi-ai reamintit….ia vezi …poate reusesti sa gasesti pe undeva ….prieteni , cunostiinte , blogari, un film rusesc pe care-l caut de multa vreme { l-am vazut doar o data pe un site si….mi-a luat Dumnezeu mintile si am uitat sa-l ” ciugulesc ” . Filmul se numeste ..Guga sau Gura { caractere slave evident } si este vorba despre niste mambrii ai unui batalion disciplinar sovietic pusi sa reziste in fata unui atac german . Era vorba despre WWII . Mi-a fost destul de greu sa-l inteleg deoarece nu era subtitrat nici in romana nici in alta limba…civilizata , iar cu bruma mea de cunostiinta a limbii ruse….mai bine lipsa ! O seara buna in continuare si….vezi nu uita de ce te-am rugat .

  2. Din pacate nu voi mai putea ajunge. Am dat anuntul sa-l vada altii, credeam ca ajung. Dar nu mai ajung. Filmul il caut si te anunt. Dar articolul despre eveniment nu-l voi putea scrie din pacate 😦 scuze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: