Leapsa dorintelor NEINDEPLINITE!

Salutare din nou,

Leapsa aceasta porneste de la articolul Iuliei Nicolaie. Ea n-a vrut sa-l numeasca leapsa, eu insa da.

Ea a dat 5 exemple (vad ca e o aplecare spre aceasta cifra in blogosfera). Eu invit cititorii sa dea doar 3 exemple, 5 poate fiind prea multe.

Si incep eu cu exemplul personal:

1. Preluat de la Iulia Nicolaie, as vrea sa ma urc in taxi si sa zic URMARESTE PE X. Desi in general nu imi place viteza si mi-e teama, parca tot as vrea o astfel de urmarire. Una care s-o tin minte toata viata. Poate la un moment dat o sa vorbesc cu vrun tovaras cu carnet, el in masina, eu in taxi. Macar sa simulam una, daca una 100% nu se poate. Asta e.

2. Sa-mi petrec revelionul pe plaja la peste 25 de grade. Si sa dau SMS-URI cand in tarisoara noastra e ora 00 cu mesajul „unii la frig si inghet/altii pe plaja la demzat”! Mi-ar face o deosebita placere sa trimit acest mesaj mai ales iubitorilor de zapada.

3. Sa imi ceara cineva autograful pe strada. Ok, am cerut atatea autografe. Am cerut atatea poze. MI-as dori ca intr-un final sa imi ceara cineva autograful. Sau sa faca poza cu mine. La care eu sa le zic: CU CONDITIA SA MI-O DAI SI MIE, CA S-O POT PUNE PE BLOG SI PE FACEBOOK :)) Da, as vrea sa fiu vedeta :)) Momentan mai am de asteptat(om vedea cat).

4. Sa se faca un film despre mine iar eu sa merg in sala si sa ma vad pe mine pe ecran. Da, sunt narcisist, imi place sa ma vad, e vro problema in asta?

5. Sa ajung profesor si sa dau 10 pe linie mai putin celor care au deja 10 pe linie, carora le-as putea strica media cu o placere sadica. Sau ma rog, nu sa dau 10 pe linie, dau 10, 9, 8, cat o fi (fara restante/corigente), dar sa pot avea placerea aia sadica de a strica mediile celor cu 10 pe linie 😀 Sunt sadic, stiu 😀

Eu am zis 5. Voua va cer 3! E asa greu?

Dau leapsa mai departe urmatoarelor persoane: Sedna, Daniel Botea, Andreea Lupsa, Aura Rusu, Alex Pirlogea , Diana Tutuianu , Daniel Alexandrescu , Cristi Milla , Blogatu si Horea Badau . Si pentru toti doritorii de lepse.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor.

9 comentarii

  1. […] Leapsa dorintelor neindeplinite! Posted on 06/03/2012 by Aura Rusu Iata ca timpul nu prea imi permite sa pot scrie atat cat mi-as dori pe blogul meu, pentru voi toti. Insa promit ca ma stradui de fiecare data sa fiu cat mai prompta si sa raspund tuturor provocarilor celorlati colegi “bloggerici”. Astazi vorbim despre o noua leapsa, interesanta zic eu, care porneste de fapt de la un articol postat de Iulia Nicolaie chiar AICI. Am primit insa leapsa de la Emil Calinescu, iar despre dorintele lui neindeplinite (poate pana in prezent), puteti citi AICI. […]

Lasă un comentariu