Leapsa de 1 mie de dolari !

Salutare din nou,

O noua leapsa, una din cele restante. Porneste de AICI .

Sunt intrebat ce as face cu 1 mie de dolari. Si spun sincer ca sunt doua posibilitati:
1. Sa castig acesti bani.
2. Sa ma angajez undeva unde sa castig lunar aceasta suma.

E o diferenta enorma. In primul caz as sti ca aia-s banii, dar de altii nu voi avea parte. In al II-lea caz, stiu ca peste 4 saptamani ii voi avea la loc.

Discut primul caz.

Mi-as cumpara de ei. Si mi-as cumpara ceva ce simt ca am nevoie: laptop si smartphone. Daca mai ramane ceva(desi la ce doresc eu sigur nu), as merge sa dau de baut la ceva prieteni. Adica la cei care ma vor sfatui ce smartphone si laptop sa-mi iau 😀

Gata, asta fu scurta 😀

Dau mai departe urmatorilor:

Aura RusuSedna , Aniela Deby , Lavi ZuAlex Pirlogea , Iulia Nicolaie ,Iulia Radu , Daniel AlexandrescuRaluca (Zdwuby) , Copilul de Lego NebarbieritDaniel Botea , Anca Popa-Iscu , Ratzone ,CLM , Andreea Lupsa , BatonelLigia Muresan , Ionut Iancu , Lucianna ,Antiqul , Vienela , AnderaAndrei TerecoasaHorea BadauRaluca Pavel,Missyver , Florin Casota , Trebuie sa asculti , IrealiaIulisa , Diana Tutuianu , Cristi MillaCris-MaryBlind LoveAndreea TomaAndra Pavel ,Luna Patrata.

Dar si tuturor celor care doresc si poftesc 🙂

Salutari blogosferice tuturor!

6 comentarii

  1. Tre sa ma apuc si eu de ele cat de curand! Vezi ca mi se pare ca sunt vreo doua pe care ai uitat sa mi le dai! Se poate???

Lasă un comentariu