De la altii: Rolul steroizilor anabolizanti, avantaje şi experienţe relatate de culturişti

Sala/culturismul este una/unul dintre sporturile recomandate de către medicii sportivi. Multe persoane vor să facă acest tip de sport, dar au multe nedumeriri în privinţa asta. Alte persoane care fac deja acest tip de sport, sunt nelămuriţi deoarece antrenamentele lor nu dau rezultatele aşteptate de către indivizi. Aici intervine deja un produs care ajută extrem de mult pe timpul antrenamentelor. Cel mai recomandat si vândut produs de pe piaţă se numeşte steroizi. Steroizii sunt „hormoni  de creştere şi dezvoltare” pentru masa musculară, definiţi sub termenii anabolic-androgenic şi corticosterozi.

Practicanţii de body-building sunt culturişti profesionişti care consumă steroizi, dar acei steroizi consumaţi, sunt prescrişi de medic. Nu este recomandat să luaţi steroizi fără o prescripţie medicală pentru că aceştia pot dăuna grav organismului uman. În timpul efectelor steroizilir, sunteţi determinaţi să faceţi antrenamente, deoarece rezultatele nu se vor vedea fără antrenamente. În fiecare sală profesionistă există unul sau mai mulţi instructori care vă pot face recomandări în legătură cu steroizii.

Beneficii din partea steroizilor. Ajută la dezvoltarea masei musculare şi reduce riscul apariţiei intinderilor de muşchi sau rupturilor de muşchi. Steroizii vindecă mai rapid rupturile de muşchi şi calmează durerile din timpul antrenamentelor. Dacă aveţi probleme cu masa musculară, este recomandat ca antrenamentul să fie prestat mai lejer, cu greutăţi mici la ridicare şi minim 15 minute de banda pentru alergat. Acest tip de antrenament ajută la reglarea sistemului hormonal obţinut din steroizi.

Marea majoritate a articolelor despre steroizi sunt scrise doar pentru rating şi pentru a minţi lumea. Efectele relatate de ei nu sunt reale şi nu vor fi niciodată reale pentru că efectele secundare ale steroizilor nu pot fi determinate 100%. Ele diferă de la individ la idivid şi în plus, sunt multe persoane care iau steroizi şi nu au nici un efect secundar. Studiile arată că persoanele care urmează o prescripţie medicală referitoare la steroizi, nu vor avea nici o problema în viitorul apropiat sau îndepărtat.

La ora acutală, în lume sunt zeci de mii de culturişti care practică body-building. Aceşti culturişti consumă steroizi şi nu au nici un fel de probleme. Dacă ar fi dăunători, ar fi interzişi pe piaţă şi nu s-ar mai produce nici un tip de steroizi. Ideea în sine este a lua o prescripţie medicală de la un medic specialist care se ocupă numai cu aşa ceva.

După un scutrt timp, steroizii îşi fac efectul, iar rezultatele pot fi vizibile chiar şi în timpul antrenamentelor cu ridicări. Evident, sunt consideraţi şi anabolizante, astfel ei opresc scăderea masei musculare şi depunerea de grăsimi.

Produse recomandate: steroizi injectabili, steroizi orali, titan healthcare şi alpha pharma.

3 comentarii

 1. „Marea majoritate a articolelor despre steroizi sunt scrise doar pentru rating şi pentru a minţi lumea”

  Iar acest articol est unul dintre ele. Cine e in stare sa afirme ca steroizii ar aduce beneficii, este un ignorant care scrie doar ca n-are altceva mai bun de facut. Cine merge pe filonul logicii tale, ar ajunge simplu la concluzia ca si drogurile tari aduc beneficii, caci te ajuta sa evadezi din lumea reala luandu-ti de pe umeri greutatea si presiunea realitatii careia esti fortat sa-i faci fata zi de zi.

  Argumentul „Dacă ar fi dăunători, ar fi interzişi pe piaţă „…demonstreaza cat de neinformat esti. Chiar crezi ca cuiva ii pasa de tine ca sa interzica pe piata ceea ce ar fi nociv ptr. tine? Din ce ar mai castiga piata daca ai ramane sanatos? Oare cate secole vor mai trece ptr. a nu mai fi silit sa citesti si sa auzi asemenea ineptii???

  STEROIZII ANABOLIZANTI SUNT DROGURI TARI….care nu au absolut niciun fel de beneficii, ci distrug organismul subtil dar sigur.

 2. Majoritatea cazurilor care le vedem in presa sunt de fapt cazuri in care s-a abuzat de steroizi.

  Nu zic ca steroizii sunt produse bune, doar ca nu-s nici asa rele pe cat se zice. Luate moderat sunt destul de ok.

 3. Nu putem spune ca DA, steroizii sunt foarte buni. Aceste produse anabolizante au impact asupra organismului. Daca sunt administrate moderat dupa un program bun, atunci vom avea beneficii de pe urma lor.

  In schimb, daca luam steroizi dupa capul nostru, in doze prea mari si pe perioade prea lungi de timp, atunci efectele secundare nu vor intarzia sa apara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s