Ce inseamna un frigider bun?

Ce inseamna un frigider bun?

 

 

Nu vreau sa intreb specialisti, nu vreau sa caut pe google frigidere bune, asa ca voi zice strict opinia mea in aceasta privinta. Asadar, care-s principalele calitati ale unui frigider bun:

1. Sa nu consume mult. Consumul asta se simte pentru ca, spre deosebire de alte obiecte, frigiderul sta tot timpul in priza.

2. Sa fie incapator, dar sa nu ocupe mult loc. Cel ma mult dispretuiesc frigiderele alea imense, grele, in care de fapt nu incape nimic.

3. Sa fie o marca cunoscuta. La frigidere Arctic si Beko sunt cumparate de romanii care vor sa stie ca producatorul e roman, deci daca are o problema, stie unde sa-l gaseasca. Sunt producatori italieni ori chinezesti, cu frigidere avantajoase ca pret, pe care multi ii evit fix din acest motiv.

4. Sa aiba un congelator incapator. Nu mai spuneti ca nu gatiti, ca nu luati carne ca pe vremuri, pentru 2 luni, ca e fals. Congelatorul poate fi folosit pentru racirea rapida a unei doze de bere ori poate fi folosit pentru depozitarea unei cutii mari de inghetata. Ah, ce-as mai manca o inghetata.

5. Sa fie usor. Ati citit bine: sa fie usor! Voi stiti cati oameni isi arunca frigiderul cand se muta pentru ca era prea greu pentru a fi transportat? Sa zicem ca stai la gazda si nu ai nimic in acea garsoniera. Cumperi tot: frigider, aragaz, ce mai e nevoie. Na, nu poti sta fara. Dupa 3 ani te muti la casa ta. Problema este ca atunci cand te muti, trebuie sa muti, cumva, frigiderul, masina de spalat si ce mai ai de mutat. Uneori constati ca te costa mai mult mutatul decat frigiderul propriu zis. De ce? Pentru ca acel frigider e imposibil de transportat. Extrem de greu. Zici ca e tanc. O fi el frigider bun in rest, dar devine punct fix la cat de greu este.

6. Un frigider bun este un frigider durabil. Daca s-a stricat dupa 6 ani, e frigider prost. Daca dupa 20 de ani e ca nou, e frigider bun.

7. Un frigider bun este un frigider deloc scump. La modul serios: daca cel mai bun frigider, descris de mine mai sus, costa 5000 de lei, degeaba-i asa bun. Prefer unul de 2000 de lei, pe care sa mi-l permit. Zic.

Acum ziceti si voi ce inseamna un frigider bun. Chiar sunt curios 🙂 (poza cover este luata de la producatorul roman de frigidere Arctic) Salutari BUNE tuturor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s