Ultimul trend al tinerilor în ceea ce privește petrecerea timpului liber

Tot mai mulți tineri își petrec timpul online, pe platformele de socializare sau vizionand filme.

Când vine vorba de filme vedem că apar tot mai mulți cinefili sub soare, mai ales că oferta este una tentantă din punct de vedere cinematografic.

Filmul reprezintă un mod perfect de a petrece timpul cu prietenii, de a împărți păreri, de a dezbate diferite subiecte, de a cunoaşte. Este un mod ideal de relaxare, poate fi cel mai ieftin, câteodată, dar și cel mai interesant. Este ideal atunci când ești lipsit de inspirație, când ai timp liber și nu ai nici un plan.

Marea parte a tineretului din ziua de azi sunt mai comozi și optează pentru online în detrimentul cinematografelor sau al televizorului. Ori e prea departe că distanță (cinematograful) ori are prea multe reclame (Tv-ul). Deci opțiunea rapidă și viabilă este Tv-ul smart, laptopul, tabletă ori laptopul personal care conectat la internet îți dă posibilitatea să vizionezi câte filme vrei.

Opţiunile sunt multe dar e greu să dai peste ceva sigur care să nu te atace cu diferite reclame sau să deschidă nu știu câte alte pagini în încercarea de a te uită la un film. Unul dintre site-urile care nu mi-a creat astfel de probleme este F-HD.NET, unde vizionarea unui film nu este întreruptă în nici-un fel.

Aseară am avut plăcerea să mă uit la filmul The Nun, care, in ciuda părerilor negative de pe Cinemagia mi s-a părut un horror ce merită văzut, având o atmosfera întunecată și apăsătoare, iar sonorizarea ajută. Faptul că e filmat în România e un lucru foarte bun deoarece imaginile cu dealurile cu, castelu Corvinilorl și mănăstirea sunt reale și arată perfect pentru acest film.Mi-ar fi plăcut totuși să se vorbească mai mult în română fiind vorba de România, dar în rest per total a meritat vizionarea.

Dacă ești fan The Conjuring și Annabelle trebuie să vezi neapărat și The Nun … mister,suspans și bineînțeles aparitii înfioratoare…

Lasă un comentariu